Pengikut

SEGMEN: we are under 18

Hehhehe ....nak join segmen nie lah ...
Tiba2 terkenang saat dulu ....
Masa zaman2 sekolah dulu ...! Nak tengok??? Jomm!



 TARAAAAAAAAAA...........!!!!!!!!!!!!!!!!

Heheh..masa nie lower 6 kalo tak silap...sume kata kita org adik beradik..padahal langsung tak de kaitan! Muka ngan badan masa nie pun kecik jerrr....

Ada yg nak joint? bolehlah jenguk blog nie yerr... syair si syahir ...

12 ulasan:

  1. tinggi ... hehe... good luck...

    BalasPadam
  2. Encik MamaT: tinggi kerr???
    160 jerr...

    BalasPadam
  3. salam..
    nerd nya nampak
    masa tu kan..he he
    sekarang dah jadi
    ibunda orang lain..

    BalasPadam
  4. zulkbo: hehehe..
    tu la...
    cam tak caya je sekarang dah gebusss!

    BalasPadam
  5. yang kiri tu kan? nampak mcm tinggi je :p

    BalasPadam
  6. Encik Mamat: yer..yg kiri..
    tak lah... maybe member tu yg rendah kot...
    hehehhe....

    BalasPadam
  7. tak sangka akak simpan lagi gamba time high skul.. aibaks nye ntah mane pegi.. hehe..

    gud luck kak!

    BalasPadam
  8. maaf tanye..ummi belah kanan kan??
    yg kiri sapa yer??
    bkn pe..mcm ustazah saya...
    skrg ustazah ye kawannya??

    BalasPadam
  9. MrZuRied: Allahuakbar ... umi tak ingat lah namanya...
    masa umi lower 6, dia form 5 kalau tak silap...
    maaf ye, umi tak pasti lah..

    BalasPadam
  10. MrZuRied: kalau tgk mcm sekarang nie...ummi yg sebelah kiri..yg tinggi sikit tu...

    BalasPadam
  11. erk...xpe3...ummi skrg keje apa??
    klu mcm tue ummi org dlm gmbar yg saya mksdkan..
    ummi ustazah or pernah jadi ustazah?klu x mknanya saya silap la..

    BalasPadam