Pengikut

Alhamdulillah !

Assalam...

Hari yang damai dan menceriakan...byk perkara positif yg berlaku dlm hidup aku hari ini, yang pertama2 nya....tentang En Suami...setelah hampir sebulan tidak bertemu rupa...akhirnya semalam dia balik dah...sebelum ni gi out station daa...yg nak citer nya pasal kaki dia yg kemalangan 3 bulan lepas, ingatkan tak de harapan sembuh, tapi semalam tgk2, dia dah boleh berjalan tanpa tongkat, 90% dah ok ! Alhamdulliah...Allah dah makbulkan doa aku...serta keluarga, sanak saudara dan sahabat handai yg lain...

Dan...yg keduanya...anak2 dah mula bersekolah ! Seronok tgk wajah ceria anak2 pg tadi, bgn tido pun ok jer....tak de la 'drama2 swasta air mata' cam tahun lepas yg dilakonkan oleh si adik ! hihi...si kakak ? tetap maintain dan cool...senyum lebar bila aku bekalkan nasi lemak...yg adik tak mo...just nak kuih jer...lepas hantar 10 minit aku call cikgu kata nya Nuha ngan Waheeda tgh makan! Allah anak mak...tak sempat masa rehat...

Yang ketiganya....rezeki dlm bidang perniagaan juga meningkat...walaupun x banyak...dptlah sikit2 utk menampung kehidupan...Alhamdulillah atas rezekiMu ya Allah...sudi2 lah jenguk kedai online aku kat FB tu yer ... Kedai Kain Cotton..dan Kedai Tudung... Jom jln2 cuci mata...bye http://www.facebook.com/pages/DHaleeza-Online-Shop/474083942635315
http://www.facebook.com/groups/325603554221034/

3 ulasan:

  1. alhamdulillah... tumpang gembira

    BalasPadam
  2. alhamdulillah.... tumpang gembira jugak utk 3 perkara itu...

    BalasPadam