Pengikut

Balik kampong..hohoho..balik kampong!

Assalamualaikum..

Serta salam sejahtera buat semua blogger2 di luar sana...ermmm...hari nie izzah dah mula coti2 malaysia...alaa..bukan ke mana pun..balik kampung jerr....itupun sbb ada kenduri kahwin..kalo tak, hanya tunggu kunjungan bonda dan adik2 jerr ke kl nie...pas balik kl lah baru bawak depa pi jalan2 pulak..So..la ni tengah sibuk packing the barang2 and the baju2 yg nak bawak balik..lebih2 lagi baju my liltle missess..oleh kerana cuaca yang tak menentu..terpaksalah bawak baju lebih skit utk depa!

Nak citer skit..semalam kan...izzah dpt satu good news from one of the our blogger...adalah seorang hamba Allah tu yg tolong promote blog izzah yg tak seberapa nih..ya Allah..dlm hati...tuhan jerr yang tahu!

Hati dah mula kembang semangkuk dan setaman...heheheh...nak tau abaout the story? Haaa..kena lah tunggu sampai izzah naik coti yerr...sbb rasanya tak sempat nak story the mory sekarang sbb izzah nak buat entri khas utk story tuh!

Ok lah..jumpa lagi...!

2 ulasan:

  1. salam singgah.

    dah cuti? best nye!

    BalasPadam
  2. happynya balik kampung....
    hati2 dijalannn puan... :)

    BalasPadam