Pengikut

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Hai hai hai .... contest lagi ... 


Ermmm ... inilah dia tajuk contest tu - "giveaway eqbalzack "SERBA SATU". Tak tau lah sbb apa dia guna tajuk tu. Mungkin sbb dia suka no 1, atau pun nak menunjukkan inilah satu2 nya blog dia yg mmg tak sama dgn orang lain, atau pun nanti dia nak bg hantaran kawin serba satu (eh, tak tau la dia nie dah kawin ka belum!)..atau...no 1 tu byk bg untung pada dia.., atau bulan 1 nanti birthday dia kot...dan apa2 je lah ... 

So..IZ nak tag sorang ...  jeng jeng jeng ... IZAMIR
Dan pada sesiapa yg nak join ... silalah klik kat sini : - EZ ... ok.. daaa!

7 ulasan:

  1. LEKATLEKIT: apa lagi geng....! join la ramai2!

    BalasPadam
  2. masuk jugak ke? makin tipis harapan saya nak menang. ehehi ;P
    http://tigapersembilan.com

    BalasPadam
  3. Miss: hehehhe...
    jgn cam tuh...kalah menang adat bertanding kan..

    BalasPadam