Pengikut

Cam ne nie ... ?

Errmm ... baru izzah perasan ... ada sorang kwn blog tegur rupa2 nya seting date salah kat blog ... terlewat satu dua hari rasanya ... so... seperti biasa... org mcm izzah nie...mana lah tau nak godek2 betulkan balik ... boleh tolong ajar tak? ... nak godek kat ne ek?

8 ulasan:

  1. maybe setting kt dashboard ku..kt bahagian setting atau edit kt page element je =)

    BalasPadam
  2. setting date kat blog ke kat shoutmix.. kalau kat shoutmix.. buka akaun shoutmix. kemudian set la jam ikut kawasan kita...

    BalasPadam
  3. thanks yana, thanks en mamat..

    BalasPadam
  4. erkkk!..tak tau gak la... bila gi kat setting blog.. tak boleh gerak pun bila nak edit..kat shoutmix box rasanya betul kot..

    BalasPadam
  5. salam..

    jangan sedih-sedih..usaha lagi..pasti boleh..

    1. setting
    2. formatting
    3. akak jumpa senarai ini

    3.1 Date Header Format
    3,2 Timestamp Format [ akak ubah dekat sini, sebab akak silap set tang tue ]

    harap dapat membantu :)

    BalasPadam
  6. Syira: hehehh..thanks dear! dah betul dah...

    BalasPadam
  7. salam...

    tercepat pulak ya..tak apa. betulkan semula..

    follow ur blog..

    *171*

    BalasPadam