Pengikut

Oh h/phone ku!

Tiba2 tergerak nak belek h/phone dgn teliti sbb ternampak ada satu garisan panjang di screen ...
Setelah diteliti ... 
Ya Tuhan..... rupa2 nya kesan pecah!
Bila masa pulak pecah???
Sikit2 dah mula nampak sumpik..
Hadoiii ... nak kena tukar lah jawabnye nie ...
Dah lah casing nye pun sumpik sbb terjatuh di atas jalan tar ... !
Haru betul!
Sape tau dan kat mana boleh tukar??? Low Yat??
Berapa pulak kosnyer ... ???
Kos utk model Iphone!

8 ulasan:

  1. salam..
    screen iphone..?
    baik beli baru je
    sakit jiwa..mahal
    kalau nak tukar
    screen sahaja

    BalasPadam
  2. de je yang tak ori.. murah skit kot.. tapi kene servey la kat lowyat..

    BalasPadam
  3. zlukbo: wsalam
    ye bro..iphone
    beli baru? Erkkk..saya baru jer 5 bulan pakai!

    BalasPadam
  4. Lydia: beli baru wakk...
    uiii..baru jer saya pakai!

    BalasPadam
  5. aibaks: ok ke pasang yg ak ori?
    tak effect apa2 ek?
    berapa ek?

    BalasPadam