Pengikut

Bila tak de mood ...

Tak de mood lagi!
Cam dah tak de modal nak tulis n3 (mmg pun..sbb hati tengah "bengkek"...)
Bukan tak de mood sbb esok dapat dah dpt cuti umum, hati dah ingat nak balik... tak ... bukan ..
Tapi tak de mood sbb kena kerja!
Rouster dah keluar ... 
Aduh duh duh duh ... nama naik la pulak utk buat OT !
Dah lah pengasuh pun esok cuti...
Dah sah2 kena bawak anak2 ke ofis...
Mmg buat kerja yg wajib je lah jawabnya nie ...
Hubby tak der pulak nak minta tolong ... out station jerr ...
Ermm...apa2 pun, bukan Izah sorang rasanya yg kena kerja esok kan...
Mesti ramai lagi kat luar sana ...
Anyway, selamat berkerja dan ikhlas2 kan lah diri anda (ingatan tuk diri sendiri gak..heheh! )




15 ulasan:

  1. hehe sbr je la akak.. xpe ke bwk ank ke tmpt kerja.. bising lak dia nnt

    BalasPadam
  2. IR: tu la...
    tak per...bawa anak..
    org lain tak de..cuma yg OT jerr..
    tu pun 5 6 org jerr...
    dia org kat sini semua ok...

    BalasPadam
  3. sabar jer la.. xpe awal bulan masyuk bila keja time cuti umum.. ye tak?? kekekeke

    BalasPadam
  4. salwa: ermmmm...tengah me'rehda' kan diri!

    BalasPadam
  5. LEKAT: heheh..tang masyuk tu yg syok tu...!

    BalasPadam
  6. En mamat: mmg selalu sabar haper... hehehe!

    BalasPadam
  7. xpe..xpe..wlpun kene keje.. janji gaji masyukk..hehe

    BalasPadam
  8. Cik Moon: masa masyuk mmg best! heheheh

    BalasPadam
  9. gaji masyukk..leh la blnje mkn..hee..

    BalasPadam
  10. tak pe tak pe.. kakak nohfee pon esok kerja. ada gang. hehe

    BalasPadam
  11. alaa...takpe2 kadang2 ada hikmahnya...yang penting, keje kene ikhlas...kn?? ^_^

    BalasPadam
  12. salam..
    tumpang simpati..
    bersabar la yek..?

    BalasPadam
  13. slamat bekerja akak..:)
    sye yg masih tercari2 keje ni,boring da duk umah...huhu..:)

    BalasPadam